Over ons

Games for Health Europe

Games for Health Europe Foundation is de toonaangevende professionele organisatie op het gebied van toegepaste games voor gezondheid in Europa. Wij zijn het verzamelpunt voor de grootste intellecten op het gebied van gameontwikkeling en gezondheidszorg, met het doel om gametechnologie te ontwikkelen die de gezondheid en het brengen van gezondheidszorg verbeteren. Games for Health Europe is een stichting die is opgericht door Jurriaan & Sandra van Rijswijk in 2010.

Games for Health Projects is de creatieve afdeling van de stichting. Hier worden toegepaste gameoplossingen ontwikkeld voor Nederlandse en buitenlandse bedrijven in de gezondheidszorg. Een overzicht van een selectie van onze games vindt u op Games for Health Projects.

Onze missie

Door het samenbrengen van medische professionals, academici, game ontwikkelaars en industriële leiders proberen wij ze te betrekken in een innovatieve en vernieuwende discussie over de impact die games, simulaties en gamificatie technieken op ons allemaal hebben, nu en in de nabije toekomst.

Waarom deelnemen?

  • Maak deel uit van de grootste conferentie over games for health in Europa
  • Lever een bijdrage aan de geboorte van de gezondheidszorg 2.0: Van het bestrijden van ziekte naar het herstellen en bevorderen van geluk en welzijn
  • Mix en match met artsen, gameontwerpers, ondernemers, verpleegkundigen, wetenschappers, medische innovators, etc.
  • Probeer de nieuwste games for health en ervaar dat ze echt werken
  • Doe mee met open discussies over wettelijke, financiële en zakelijke uitdagingen