Doe mee!

De Games for Health Europe-conferentie is de plek waar de belangrijkste spelers in gezondheid en gezondheidszorg – van werkplaats tot directiekamer, van startup tot multinational – bijeenkomen om hun netwerken, kennis en profiel te versterken en uit te breiden.

Laat jezelf zien

De conferentie biedt kansen om naamsbekendheid te vergroten en je bedrijfsprofiel te versterken, bijvoorbeeld via (keynote) presentaties en workshops.
Daarnaast kun je producten, diensten en oplossingen lanceren of etaleren.


Leg contact

Alle toonaangevende spelers uit het globale ecosysteem van games for health zijn aanwezig en willen graag weten wat jij te bieden hebt. Leg nieuwe contacten, maak kennis met toonaangevende innovators en kweek nieuwe samenwerkingsverbanden!


Leer

De ontwikkelingen in games for health gaan steeds sneller. De conferentie is de beste plaats om kennis te maken met nieuwe ideeën, innovaties en gegevens van stakeholders uit het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, wetenschap en overheid.


Creëer kansen

Op de conferentie kun je contact leggen met mogelijke klanten en partners, nieuwe kansen ontdekken voor samenwerking en nieuwe business leads genereren. Doe mee en draag bij aan de toekomst van de gezondheidszorg!

René

Voor meer informatie over business opportunities neem contact op met René Luigies
Email: rene@gfheu.org
Telefoon: +31611366339